JADD-uitzendbureau

JADD Uitzendbureau B.V.

We zijn een jong en gedreven team die gemotiveerd, snel en professioneel te werk gaat. Ons bedrijf is in 2019 opgericht en groeit snel omdat wij ons inzetten voor ons personeel en onze klanten. We zijn gespecialiseerd in het aanleveren van ervaren personeel in de bouw, infra en technieksector. Door ons internationale netwerk kunnen wij altijd de juiste uitzendkracht(en) bieden. 

”Wij zijn onze uitzendkrachten, kennen ze persoonlijk, vertrouwen ze en dat is de kracht van JADD.”

 

 

 

 

 

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?  

Natuurlijk is het hebben van een (over)volle planning altijd goed. Toch blijft het soms lastig om op de drukkere dagen, buiten uw vaste personeel goede en betrouwbare werknemers te vinden om uw team te versterken. Bij JADD kunnen wij u van vakbekwame en gedreven uitzendkrachten voorzien, op de momenten dat u het nodig heeft.

 

ONZE UITZENDKRACHTEN

Gemotiveerd:  Al onze medewerkers hebben een actieve en meedenkende werkhouding. Ze zijn gemotiveerd, hebben geen 9/5 mentaliteit en leveren altijd goed werk af. 

Sociaal vaardig: Wij vinden het sociale aspect van onze medewerkers belangrijk. Ze werken goed in team verband en hebben een representatieve houding. Ook zijn ze sociaal naar collega’s en opdrachtgevers. 

Vakbekwaam: Onze medewerkers hebben ervaring en beoefenen dit vak dagelijks. U kunt ervan uit gaan dat onze werknemers efficiënt te werk gaan, de gereedschappen kennen en de gevaren van het werk inzien en hier ook naar handelen.